Kurban

Anasayfa|Kurban

2022 kurban yardımlarımızı ‘‘Her Hisse İyiliğe Vesile’’ sloganıyla, Türkiye ile birlikte 22 ülkede iyiliğe vesile olacağız. Mazlum kardeşlerimizin bayram heyecanına ortak, sofralarını bereket katacağız.

Yılların verdiği tecrübe ve güven ile kurban emanetlerinizi yoksula, mazluma, kimsesize, yetime mutluluk ve bereket dağıtmak için yola çıkıyor, sizi de bu iyiliğe ortak ediyoruz. Gelin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın tadına yine hep birlikte varalım.

Vacip kurbanlarını vakfımıza bağışlamak isteyen değerli hayır severler, kurban yardımları için belirlenen ülkeler arasından dilediğiniz bölgeler için kurban kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilir. Desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

photo_2021-11-07 17.28.43

Dört Adımda Kurban Organizasyonu

1. Kurbanlıklar, gideceğimiz ülkelerde, yetkili arkadaşlarımız tarafından titizlikle seçilir.
  2. Kurbanlar, bayramın birinci gününden itibaren İslâmî usullere uygun olarak kesilir.
  3. Kesilen kurbanlar, bayramlaşma sonrası pay edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır.
  4. Kurbanların kesildiğine dair bağışçılarımıza WhatsApp üzerinden video gönderilir.

Kurban bağışlarız için, vakıf genel merkezimize gelerek elden ve online olarak bağışta bulunabilirsiniz. Aynı zamanda web sitesimizde yer alan banka hesaplarına Eft-Havale olarak yapabilirsiniz. (Açıklama kısmına ad-soyad ve telefon numaranızı yazınız.)

Detaylar için vakıf iletişim numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tel: 0212 586 88 88 • fetihvakfi.org.tr