“Kış Üşütür Kardeşlik Isıtır” kampanyamızın ikinci etabı olan ve içerisinde kömür, soba, un, erzak paketi, bot, mont ve elbise yer alan 10 tırlık yardım malzemelerimiz, Babulhava Lojistik Depomuza ulaşmıştır.

Suriye’de iç savaş nedeniyle yerinden yurdundan olan kardeşlerimiz, iyiliğin yardım eline muhtaç durumda. Soğuk hava şartlarıyla yaşamları daha zor hale gelen mültciler, temel gıdalara ulaşmakta güçlük çekmektedirler. Fetih Vakfı, bölgede insani yardıma muhtaç durumda olan mazlumlar için çalışmalarına başladı. “Kış Üşütür Kardeşlik Isıtır” kampanyamız kapsamında, mülteci kamplarında ve iç savaşta büyük bir yıkıma maruz kalan İdlib’te yaşayan mazlumlara kömür, soba, erzak paketi, kışlık kıyafet gibi acil yardım malzemelerini ulaştırdık. Hayırseverlerin destekleriyle ulaştırdığımız her bir koli, erzak, kıyafet mazlum kardeşlerimize umut oluyor.

Kardeşlerimizin yaralarını sarmaya devam eden Fetih Vakfı, bölgede acil insani yardıma ihtiyaç duyan mülteciler için çalışmalarını sürdürmektedir.