Dönemsel Yardım Çalışmaları

Anasayfa|Dönemsel Yardım Çalışmaları

Kurban

Fetih Vakfı olarak, her yıl düzenlediğimiz kurban organizasyonlarında sizlerin desteği ile, binlerce ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşıyoruz.

“İyilik Dünyanın Dört Bir Yanına Dağılsın, Kurbanlarınız İhtiyaç Sahiplerine Ulaşsın”

Yoksula, mazluma, kimsesize, yetime mutluluk ve bereket dağıtmak için kurban organizasyonları düzenliyor, sizi de bu iyiliğe ortak ediyoruz. Gelin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın tadına yine birlikte varalım.

Ramazan

Başta Türkiye olmak üzere yurt içi ve yurt dışı fark etmeksizin, yoksulluk sınırında yaşayan, yetim, yaşlı, hasta, engelli, savaş mağduru, çalışamayan veya işini kaybetmiş, hiçbir sosyal güvencesi olmayan zor durumda olan ailelere Ramazan yardımlarını ulaştırıyoruz.

Ramazanda Faaliyet Gösterdiğimiz Ülkeler:

“Ramazan’da Sofralar Bereketlensin, Mazlum Kardeşlerimiz Sevinsin”

Paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin arttığı Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize; bağışlanan zekât, fitre ve sadakaların, kumanya paketlerinin, çocuklar için bayramlıkların dağıtımını gerçekleştiriyoruz.

Temel İhtiyaç Faaliyetleri

Yurt içi ve yurt dışında savaş veya doğal afet gibi nedenlerden dolayı zor şartlarda yaşam mücadelesi veren insanlar için temel ihtiyaç yardımları sağlıyoruz. Gıda, giyim, sağlık malzemeleri, barınma, ısınma gibi ihtiyaçların giderilmesi için değerli hayırseverlerin bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz.

“Yardım Elimizi Uzatalım, Kalplere Mutluluk Olalım”

Zorluklarla mücadele ederken aynı zamanda temel ihtiyaçlarını da düşünmek zorunda kalan ve sıkıntı çeken kardeşlerimiz, yardımlarımızla rahata ve mutluluğa kavuşuyor, acıları bir nebze de olsa diniyor.

Yurt İçi Faaliyetler

Yardım ve destekleriniz sayesinde ülkemizde toplumsal dayanışmayı sağlıyor, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunuyor, ihtiyaç sahibi insanlara gıda, giyim ve eğitim yardımı ulaştırarak birliğimizi diri tutmaya çalışıyoruz.

“Bir Yola Çıktık… Sonunda Umut Var, Sevinç Var, Mutluluk Var…”

Kışın ayazını korunaksız ve zor şartlarda geçiren ihtiyaç sahibi aileler için sizin desteklerinizle barınma, ısınma, kıyafet, gıda gibi birçok alanda yardımlar gerçekleştiriyor, hazırladığımız kolilerin dağıtımını ekiplerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz

“Hem Gönülleri Hem Bedenleri Isınıyor”

Sizler de bağış ve desteklerinizle mazlum ailelerin ihtiyaçlarını giderebilir, umutlarının kışa yenilmesine engel olabilirsiniz. Vereceğiniz her destek, bu kışın onlar için de sıcacık ve güvenli bir ortamda geçmesini sağlayabilir, titreyen gönülleri iyilikle ısıtabilir.