Etiket: bayramlık

Anasayfa|Etiket: bayramlık

Suriye’de Yetim ve İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık Kıyafetlerini Hediye Ettik

[video width="1280" height="720" mp4="https://fetihvakfi.org.tr/wp-content/uploads/2023/07/356843868_815325790105624_8925395953731234316_n.mp4"][/video] Suriye'de yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafetlerini hediye ettik. Desteklerini esirgemeyen siz değerli bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Bitlis, Muş ve Bartın’da Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtımı

Bitlis, Muş ve Bartın'da çocuklara bayramlık kıyafetlerini hediye ettik. Mutluluklarına ortak olduk. Desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Diyarbakır’da Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtımı

Diyarbakır'da çocuklara bayramlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirdik. Desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Elazığ’da Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtımı

Desteklerinizle Elazığ'da çocuklara bayramlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirdik.

İstanbul’da Yaşayan İhtiyaç Sahibi Ailelere Zekât Dağıtımında Bulunduk

Zekât, varlıklı Müslümanları ihtiyaç sahibi Müslümanlara ulaştıran mühim bir köprüdür. Onları aynı duada buluşturan önemli bir değerdir. Diğer taraftan zekât, toplumda dini ve ahlaki değerleri yücelten, sosyal yapıyı güçlendiren, ekonomik...