Etiket: TİKA

Anasayfa|Etiket: TİKA

Fetih Vakfı Olarak Bangladeş Tika Koordinatörü Sayın Şevki Mert’i Ziyaret Ettik

Fetih Vakfı olarak Bangladeş Tika Koordinatörü Sayın Şevki Mert'i ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Afganistan’da Dikiş Makinesi Dağıtımı Gerçekleştirdik

Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak TİKA’nın uzun zamandır dünyanın pek çok ülkesinde ve farklı sektörlerde gerçekleştirdiği kalkınma projeleri kapsamında, bizler de söz konusu projelerle kadınların dikiş becerilerinin gelişmesi katkı sağlamanın...

Bangladeş Tika Koordinatörü’ne Ziyarette Bulunduk

Fetih İnsanı Yardım Vakfı olarak Bangladeş TİKA Koordinatörü Sayın Şevki Mert Barış'ı TİKA merkezinde ziyaret ederek projelerimiz hakkında bilgi verdik. Misafirperverliği için vakfımız adına kendisine teşekkür ederiz.

Başta Suriye, Afrika ve Bangladeş de aktif olarak insani yardım çalışmaları yürüten vakfımızın faaliyetlerini sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.