“Yurt İçi Eğitim Çalışmaları” kapsamında, Muş-Hasköy’de bulunan köy okullarında eğitim gören çocuklarımıza, mont, atkı, şapka, eldiven dağıtımı gerçekleştirdik.

Ülkemizdeki köy okullarında yoksulluk nedeniyle bazı çocuklarımız temel giyim ihtiyaçlarından yoksun durumda. Soğuk havalarda belki kilometrelerce yol yürümek zorunda kalan öğrencilerimiz mevcut. Zor yaşam koşullarında hayatlarını sürdüren çocuklarımızın minik yüreklerini ısıtmak niyetiyle çıktığımız bu yolda desteklerinizle onlara umut ışığı oluyoruz. Evlatlarımızın eşit şartlarda eğitim görmesini, bir eksiklerinin kalmamasını ve eğitimden gıdaya, giyimden barınmaya her türlü ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyoruz. Fetih Vakfı olarak, köy okullarındaki evlatlarımızın minik elleri üşümesin ki kalem tutsunlar diye kışlık giyecek ihtiyaçlarını giderdik.

“Yurt İçi Eğitim Çalışmaları” kapsamında vakfımız çalışmalarını sürdürmektedir.