Anasayfa|Hakkımızda
C.
HAKKIMIZDA

İyilik Gönülleri Fetheder

“İyilik Gönülleri Fetheder” sloganıyla çıktığımız yolda, Fetih Vakfı olarak yurt içi ve yurt dışında birçok bölgede insani yardım çalışmaları yürütmekteyiz.

Dünya üzerinde savaş, afet, iklim, ekonomik sorunlar gibi pek çok nedenden dolayı zor durumda kalan insanların dışarıdan uzatılacak bir yardım eline ihtiyacı var. Çetin şartlarda verdikleri yaşam mücadelesi, gün geçtikçe daha da zor bir hale geliyor. Bu insanlara yeterli destek sağlanamazsa yarınları için geri dönüşü olmayan kayıplar yaşayacakları aşikâr. Tüm çabamızı onların geleceğe daha emin ve umutla bakması için veriyoruz. Yapılan tüm yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor, yaşam kalitelerini arttırıyoruz.

MİSYONUMUZ

Neleri Hedefliyoruz?

Target

Herkese Ulaşmak

Yaşam mücadelesi veren insanlara ulaşarak yaşam şartlarını iyileştirmek.

İyiliği Yaymak

İnsanları iyiliğe ortak ederek iyilik duygusunu insanlar arasında yaymak.

İnsanlar arasında paylaşma duygusunu pekiştirmek ve daha çok kişiye ulaşmak.

Happy Volunteer

Country