Kış mevsiminin zorlu şartlarıyla mücadele eden ülkelerin başında Suriye gelmektedir. Suriye halkı yaşanılan savaş ve iç karışıklıklar nedeniyle evlerini kaybederek güvenli ve sıcak olmayan çadır kentlerde yahut sokaklarda yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadır. Fetih Vakfı olarak kış çalışmalarımız kapsamında kışlık set dağıtımlarımıza devam ediyor ve soğuk havayla mücadele eden kardeşlerimiz için her kış düzenli olarak çalışmalar yürütüyoruz.

Bu bağlamda Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak kış yardım çalışmalarımız kapsamında, Ensar Vakfı Hanımlar Komisyonu ve Genç Ensar ile İdlip’in çadır kentlerinde yaşayan çocuklar için kışlık set dağıtımı gerçekleştirildi. Yardımlarını esirgemeyen Ensar Vakfı’na teşekkür ederiz.