Etiket: Arakan

Anasayfa|Etiket: Arakan

Arakan Ramazan Gıda Yardımı

Bangladeş Cox's Bazar Arakan mülteci kamplarındaki ihtiyaç sahibi 100 aileye desteklerinizle Ramazan gıda yardımı gerçekleştirdik.

Bangladeş’de İhtiyaç Sahiplerine Gıda Dağıtımı Gerçekleştirildi

Fetih Vakfı ve Özgürder 'in düzenlemiş olduğu yardım organizasyonu kapsamında Bangladeş Arakan kamplarında farklı noktalarda ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirildi. Desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Arakanlı Göçmenlere Gıda Ve Giyecek Yardımında Bulunduk

Yüzlerce yıldır baskı altında yaşam mücadelesi veren, 2012 yılında başlayan saldırılar sonrası yerlerinden edilmeye çalışılan Arakanlı Müslümanlar, büyük bir insani kriz yaşamaktadırlar. Göç etmeye zorlanan ve hijyenik olmayan koşullarda yaşam...