Etiket: Sel

Anasayfa|Etiket: Sel

Libya’da Arama Çalışmaları

Libya'da kayıplara ulaşmak için yapılan arama çalışmalarına desteğimiz devam ediyor.

Ekiplerimiz Libya’ya Doğru Yola Çıktı

Libya'da yaşanan sel felaketinin ardından yardım malzemelerini bölgeye ulaştırmak için ekibimiz yola çıktı. Desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Fetih Vakfı Şanlıurfa’da Arama Kurtarma Çalışmalarına Katkıda Bulundu

Şanlıurfa’da dün gerçekleşen sel afetinin ardından, Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak selden etkilenen bölgeye intikal ederek AFAD koordinesinde Abide Kavşağı bölgesinde devam eden arama kurtarma çalışmalarına katkıda bulunduk.

Pakistan Sel Afeti Değerlendirme Toplantısına Katıldık

Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak Pakistan’da meydana gelen sel felaketi üzerine düzenlenen ve AFAD koordinasyonunda Ankara’da gerçekleştirilen “Pakistan Sel Afeti Değerlendirme Toplantısı’na katıldık.Bu süreçte desteklerini esirgemeyenlere ve bu iyiliğin öncülüğünü...