İnsani Gelişme Raporuna göre dünyanın en fakir 3. ülkesi olan Çad’da yoksulluk oranı %87 düzeyindedir. Nüfusun %67’sinin temiz ve içilebilir suya ulaşımı olmamakla birlikte bunu sağlayabilen halkın yalnızca %10’luk bir kısmıdır. Bizler de Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak siz değerli bağışçılarımızın da desteğiyle kurak coğrafyalarda suya erişim sağlayamayan ve yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahipleri için çalışıyor ve onların temiz suya ulaşmasına vesile oluyoruz.

Bu kapsamda Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak kurak coğrafyaların başında yer alan Çad ülkesinde, Hacı İsa Şeyho ve ailesinin açtırmış olduğu su kuyusunu bölge halkının hizmetine açmış bulunmaktayız. Açtırdığınız su kuyusu ile temiz suya ulaşamayan ihtiyaç sahiplerine umut oldunuz. Allah (c.c) hayrınızı kabul etsin.

Sizler de su kuyusu açtırarak kardeşlerimizin temiz ve sağlıklı suya ulaşmalarına vesile olabilirsiniz.