Çad’da her 2 çocuktan birinin temiz ve güvenli suya ulaşımı bulunmamakta ve 17 çocuktan yalnızca 1’i ellerini su ve sabun ile yıkayabilmektedir. Temiz su erişiminin az yetersiz olduğu ülkede başta çocuklar olmak üzere halkın büyük bir kısmı sık sık hastalanmakta ve hatta yaşamını yitirebilmektedir. Bizler de Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak siz değerli bağışçılarımızın da desteğiyle kurak coğrafyalarda suya erişim sağlayamayan ve yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahipleri için çalışıyor ve onların temiz suya ulaşmasına vesile oluyoruz.

Bu kapsamda Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak kurak coğrafyaların başında yer alan Çad ülkesinde, Hacı Mahfuz Şahin ve kardeşlerinin açtırmış olduğu su kuyusunu bölge halkının hizmetine açmış bulunmaktayız. Açtırdığınız su kuyusu ile temiz suya ulaşamayan ihtiyaç sahiplerine umut oldunuz. Allah (c.c) hayrınızı kabul etsin.

Sizler de su kuyusu açtırarak kardeşlerimizin temiz ve sağlıklı suya ulaşmalarına vesile olabilirsiniz.