Yapılan araştırmalara göre okul çağındaki çocukların yüzden 11,5’i, başka bir deyişle 123 milyon çocuk maddi yetersizlikler ve fiziksel imkansızlıklardan dolayı okula gidememektedir. Dünya üzerinde hızla artan yoksulluk, devam eden çatışmalar ve mevcut acil durumlardan kaynaklı olarak bu sayısı her geçen gün artış göstermektedir.

Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak hem yurt içi hem de yurt dışında bu imkansızlıklar nedeniyle eğitimlerinden mahrum kalan öğrenciler için yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda Fetih Vakfı olarak Eğitim Yardımları Yurt İçi Çalışmalarımız kapsamında Hatay Reyhanlı’da bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim seti dağıtımında bulunduk. Bu kapsamda desteklerini esirgemeyen değerli bağışçılarımıza teşekkür ederiz.