Dünyada açlık, susuzluk ve yoksulluğun en yoğun yaşandığı Afrika kıtasında, insanlığın en temel ihtiyacı olan temiz ve içilebilir suya erişim oldukça zordur. Kuraklığın artması ve yaşanan iç sebeplerden dolayı zor şartların hâkim olduğu Afrika’da susuzluk, hayatı durma noktasına getirmiştir. Bizler de Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak siz değerli bağışçılarımızın da desteğiyle kurak coğrafyalarda suya erişim sağlayamayan ve yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahipleri için çalışıyor ve onların temiz suya ulaşmasına vesile oluyoruz.

Bu kapsamda Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak kurak coğrafyaların başında yer alan Çad ülkesinde, Merhume Merve Taşyüz Polat adına açılan su kuyusunu bölge halkının hizmetine açmış bulunmaktayız. Açtırdığınız su kuyusu ile temiz suya ulaşamayan ihtiyaç sahiplerine umut oldunuz. Allah (c.c) hayrınızı kabul etsin.

Sizler de su kuyusu açtırarak kardeşlerimizin temiz ve sağlıklı suya ulaşmalarına vesile olabilirsiniz.