Suriye İdlib kırsalında çadırlarda ve briket evlerde yaşamını sürdüren yetim ve ihtiyaç sahibi 1000 aileye, “Kış Üşütür Kardeşlik Isıtır” çalışmamız kapsamında zekat dağıtımı gerçekleştirdik.

2011’den bu yana devam eden iç savaş sebebiyle on binlerce aile sıcak yuvalarını terk etmek zorunda kaldı. Evlerini terk etmek durumunda kalan Suriyeli kardeşlerimiz zor şartlarda hayata tutunmaya çalışıyor. Birçok kardeşimizin çadırlarda kalmaya mecbur olduğu bu dönemde, bağışlarınız sayesinde karanlıklar aydınlığa çıkıyor. Fetih Vakfı olarak bu çetin kış günlerinde kardeşlerimizi yalnız bırakmıyor, gönderdiğiniz zekatları sahiplerine teslim ediyoruz. Sizlerin desteğiyle ulaştırdığımız zekatlar binlerce umuda vesile oluyor. Allah destek veren kardeşlerimizden razı olsun.

Fetih Vakfı olarak kardeşlerimizin yüzünde tebessüm olabilmek adına, bölgede acil insani yardıma ihtiyaç duyan mülteciler için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.