“Kış Üşütür Kardeşlik Isıtır” sloganı ile yürüttüğümüz kış çalışmalarımız kapsamında, Suriye İdlib kırsalındaki çadır ve briket evlerde yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibi 6500 çocuğa; bot, mont, atkı, bere, eldiven dağıtımı gerçekleştirdik.

Havaların soğumasıyla çadır ve briket evlerde yaşayan mülteciler için hayat daha zor hale geldi. Soğuklardan en çok etkilenen mülteci çocuklar oluyor. Kıyafetleri yetersiz olan çocuklar soğuklarla başa çıkamıyor. Fetih Vakfı, acil ihtiyaçları olan bot, mont, bere gibi kışlık kıyafetleri ulaştırarak mülteci çocuklara desteklerini sürdürüyor. Dağıtımlara halen devam eden Fetih Vakfı, mağdurlara yardım elini uzatıyor.

Bölgede acil insani yardıma ihtiyaç duyan mülteciler için vakfımız çalışmalarını sürdürmektedir.